Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@07:47:25 GMT

قبض آب را پیامکی دریافت کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۶۵۱۳

قبض آب را پیامکی دریافت کنید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از فراهم شدن امکان دریافت اطلاعات قبض آب از طریق پیامک برای مشترکان خبر داد و تاکید کرد که این به معنی حذف شدن قبوض کاغذی نیست.

محمدرضا بختیاری ، با اشاره به تاکید دولت بر حذف قبوض کاغذی آب و برق، اظهار کرد: قبوض  آب همچون قبوض برق نیست؛ زیرا در برق هر واحد و هر شهروند صاحب یک کنتور و قبض بوده و حذف کردن قبض کاغذی راحت است؛ اما در  آب، کنتور مشترک است و به همین دلیل حذف قبض آب به سرعت حذف قبض برق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در استان تهران یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک آب و حدود شش میلیون آحاد وجود دارد؛ یعنی هر مشترک بین سه تا چهار آحاد دارد. درواقع در یک آپارتمان، هر واحد یک کنتور برق دارد اما کنتور آب جداگانه نیست و روی شارژ خانه حساب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از فراهم شدن امکان دریافت اطلاعات قبض آب توسط پیامک به مشترکان خبر داد و افزود: مشترکان آب استان تهران می‌توانند با ارسال شناسه قبض خود به سرشماره ۲۰۰۰۰۰۱۲۲ قبوض خود را به صورت پیامکی دریافت کنند. البته در حال حاضر این به معنی حذف شدن قبوض کاغذی مشترکان نیست.

قبض آب

به گفته وی، مزیت این اتفاق این است که  همه ساکنان یک آپارتمان در جریان قرار می‌گیرند که هزینه آب ساختمان چقدر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران از حذف ۳۰ درصد قبوض آب مشترکان استان تهران تا پایان سال خبر داد و گفت: تا پایان سال مکلف کردیم حدود ۳۰ درصد تمام قبوض آب استان تهران الکترونیکی شود و تا سه سال آینده همه قبوض آب استان تهران حذف شود. ۳۰ درصدی که قبض آب آن‌ها حذف خواهد شد، مشترکانی هستند که خانه ویلایی دارند.

برنامه دولت برای حذف قبوض کاغذی

بر اساس این گزارش، اواخر پاییز سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از صرفه‌جویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی آب، برق، گاز و تلفن خبر داد و گفت: با این صرفه‌جویی می‌توان کارهای بزرگی به نفع مردم انجام داد و ذهن مردم را باید نسبت به هدررفت این منابع حساس کرد.

آمارها حاکی از آن است که ۳۵ میلیون کنتور برق، حدوداً همین تعداد کنتور آب و ۲۰ میلیون کنتور گاز در ایران وجود دارد و برآوردها نشان می‌داد ۱۴۴۰ میلیارد تومان برای قبوض خدماتی هزینه می‌شود. این در حالی بود که به گفته آذری جهرمی، ظرفیت کامل برای صدور تمام این قبوض به صورت الکترونیکی فراهم است.

در راستای اجرای این طرح، قبوض کاغذی برق از ابتدای مهرماه حذف شدند و رسما برای هیچ مشترکی قبض کاغذی صادر نمی‌شود. حذف قبوض کاغذی آب گام دیگر وزات نیرو در این راستاست و آخرین اخبار حاکی است که طرح حذف قبوض کاغذی آب براساس ارزیابی صورت گرفته این طرح تا پایان دولت دوازدهم به طور کامل اجرا خواهد شد.

پایلوت اجرای طرح حذف قبوض کاغذی آب

بر این اساس، حمیدرضا کشفی - معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور - در این مورد اعلام کرده بود که در حال حاضر پایلوت اجرای این طرح در چندین شهر از جمله لرستان، اصفهان، آذربایجان‌غربی و بندرعباس آغاز شده است و پس از ارزیابی نتایج، این برنامه به سایر مناطق کشور نیز تعیم داده خواهد شد.

وی با تاکید بر این‌که در حال حاضر زیرساخت اجرای این برنامه کامل شده است، گفته بود: هزینه آب‌بهای برخی از مشترکان به دلیل تعرفه غیرواقعی آب، به میزانی اندک است که چاپ قبض کاغذی حتی به صرفه هم نیست. در حال حاضر تعداد مشترکان آب شهری و روستایی کشور از مرز ۲۳ میلیون مشترک گذشته است و سالانه تعداد بسیار زیادی قبض کاغذی میان این تعداد مشترک توزیع می‌شود که در صورت اجرای کامل این برنامه، شاهد ثمرات زیست‌محیطی و اقتصادی فراوانی خواهیم بود./ایسنا

بیشتر بخوانید

با این روش اطلاعات کامل قبض برق را دریافت کنید

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی از ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی از ابتدای مردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید ملااسماعیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور مجوزهای کسب و کار الکترونیکی در استان، اظهار داشت: تاکنون 55 هزار و 514 مورد درخواست صدور مجوز کسب و کار الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شده است که ثبت این مجوزها منجر به صدور 31 هزار و 763 مجوز کسب‌وکار الکترونیکی در استان شده است.

وی افزود: از مجموع درخواست‌های صدور مجوز الکترونیکی در استان 24 هزار و 750 مورد مربوط به مجوزهای ثبت‌محور بوده است، طبق اعلام مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب‌وکار کشور، در استان مرکزی از ابتدای زمستان سال گذشته تا کنون 6 هزار و 148 مورد معادل 11.9 درصد از کل مجوزهای صنفی قدیمی موجود در استان به شناسه یکتا تبدیل شده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با تأکید بر ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی گفت: بر اساس اطلاعیه‌های منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، از ابتدای خرداد ماه امسال ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع است و با هوشمندشدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به آدرس qr.mojavez.ir  نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل می‌شوند. 

ملااسماعیلی تصریح کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه می‌توانند مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند. دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود تنها سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی دریافت کنند. 

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوز الکترونیکی شوند و کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند، لازم است با برگزاری میزهای خدمت در محل اتحادیه های اصناف، بازار و محل برگزاری نماز جمعه، با استفاده از ظرفیت اتاق‌های اصناف، تعاون و مراجع صدور مجوزها در سطح هر شهرستان، تسریع در تبدیل مجوزهای قدیمی انجام شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • دستمال مسی ۳۰ میلیارد!
  • کلاهبرداری میلیاردی با شگرد نفوذ در سفارتخانه‌ ها و اخذ ویزای کشورهای اروپایی
  • فروش اولین قرارداد مسی: یک برگ دستمال 30 میلیارد!‏
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • فلسطینی‌ها ثابت کردند اسرائیل ببر کاغذی است!
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی